Aksu’ya bağlı Fatih ve Macun Mahallelerinde öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı 10 itfaiye aracı ve 38 personel çalışmalarda görev aldı. Yerleşim yerlerine yakın bölgede çıkan yangın havadan ve karadan müdahalelerin ardından söndürüldü.

 

Saat 13.00 sıralarında Aksu İlçesi’ne bağlı Fatih ve Macun Mahallelerinde çıkan yangına müdahale edildi. Yerleşim yerleri ve seralara yakın olan bölgede çıkan yangın rüzgarın etkisiyle büyüdü. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın söndürme çalışmalarına Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığın ve Park Bahçeler Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler de destek verdi.

10 İTFAİYE ARACI 38 PERSONEL GÖREV ALDI

Yangını söndürmek için canla başla çalışan Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi 10 itfaiye aracı ve 38 personel ile çalışmalarda görev aldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı’na bağlı 5 araç ve 7 personel de destek verdi. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın söndürüldü. Soğutma çalışmaları sürüyor.