33. alanya trıatlonu için geri sayım başladı

Ulusal ve uluslararası anlamda sayılı spor organizasyonlarından birisi olan Alanya Triatlonu ve Avrupa Triatlon Kupası, 27 Ekim’de Alanya’da gerçekleştirilecek.

Antalya Gazetesi


Buyıl 33. kez yapılacak Alanya Triatlonu'nun basın toplantısı Alanya BelediyesiMeclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıya Türkiye Triatlon Federasyonu ProgramGenel Kurul Sorumlusu Ender Baş, Belediye Spor Müdürü Levent Uğur, kamukurumlarının temsilcileri ve basın mensupları katıldı. Federasyon SorumlusuEnder Baş ve Belediye Spor Müdürü Levent Uğur, organizasyon hakkında bilgiverdi.

ALANYA TRIATLON KUPASI GERİDÖNÜYOR

33. alanya trıatlonu için geri sayım başladı

Organizasyonun26 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek antrenmanlarla başlayacağını ifade edenBelediye Spor Müdürü Levent Uğur, “27 Ekim Pazar günü yaş grupları ve kadınerkek etaplarını gerçekleştireceğiz. Trafik gibi sorunları göz önündebulundurarak yarışları bu yıl 1 gün olarak belirledik. Yalnızca 26 EkimCumartesi günü antrenman turları yapılacak. Ayrıca bu sene Avrupa TriatlonKupası yanında ilk düzenlendiği yıllarda olduğu gibi Alanya Triatlonu Kupasınıda programa aldık. Umarım halkımızın da katılımıyla halk triatlonu yapacağız.Alanya’da triatlon 33 yıldır kesintisiz bir şekilde sürüyor. Bu anlamda dadünyada örneği çok az. Bu başarıyı sürdürmek istiyoruz” dedi.

33. alanya trıatlonu için geri sayım başladı

ENDER BAŞ’TAN ALANYABELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

33. alanya trıatlonu için geri sayım başladı

Organizasyonuyıllardır başarıyla gerçekleştiren ve devamlılığının sağlanması konusunda büyükemekler sarf eden Alanya Belediyesi ve Alanya Kaymakamlığı’na teşekkür edenTürkiye Triatlon Federasyonu Program Genel Kurul Sorumlusu Ender Baş da, “TümAlanya kamu kurumlarına Federasyonumuz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Hepsinemüteşekkiriz. İnşallah güzel bir yarış gerçekleştireceğiz. Alanya, triatlon ileözdeşleşmiş bir şehir. Sporun başkenti. Bu olguya yakışır bir yarış olacak.Alanya’nın tanıtımı açısından da büyük önem arz ettiğine inanıyoruz. Alnımızınakıyla da bu güzel organizasyonu yapmak istiyoruz” diye konuştu.

33. alanya trıatlonu için geri sayım başladı