ElikesikMahallesi'nde gerçekleştirilen akşam yemeğine, Alanya Belediye Başkanı OsmanTarık Özçelik, CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, Belediye BaşkanYardımcısı Hasan Servet Ünlü, Belediye Başkan Danışmanları Faruk Konukçu veNazmi Zavlak ile Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Vatandaşlar mahallelerininihtiyaç ve taleplerini doğrudan iletme fırsatı buldu. Başkan Özçelik, mahallesakinlerinin önerilerini dikkatle dinleyerek, çözüm odaklı yaklaşımlarınıpaylaştı.
BAŞKAN ÖZÇELİK TOPLU ULAŞIM İÇİN ABB BAŞKANIBÖCEK İLE GÖRÜŞECEK

Elikesik Mahallesisakinleri özellikle toplu taşıma hattı kurulması ve mahalleye çok amaçlı salonkazandırılması taleplerini dile getirdi. Toplu taşıma konusunun AntalyaBüyükşehir Belediyesi’nin (ABB) yetki alanında olduğunu belirten BaşkanÖzçelik, “Bu konuda vatandaşlarımızın taleplerini bizzat Antalya BüyükşehirBelediye Başkanımız Muhittin Böcek ile görüşeceğim. Elikesik’in ulaşım sorununakalıcı bir çözüm bulmak için elimizden geleni yapacağız” dedi ve konununtakipçisi olacağının sözünü verdi.

ÇOK AMAÇLI SALONA “İMECE” USULÜ ÇÖZÜM

Mahallesakinlerinin toplantı, eğlence ve sosyal etkinlikler geçekleştirebilmek içinçok amaçlı salon talebine ise olumlu yaklaşan Başkan Özçelik, Alanya’nın diğermahallelerinde başarıyla uygulanan imece usulü modelini örnek gösterdi. AkçatıMahallesi’nde vatandaşların katkılarıyla hayata geçirilen çok amaçlı salonprojesini hatırlatan Başkan Özçelik, “Mahallelimizin sahiplendiği projeler, hemdaha anlamlı hem de daha sürdürülebilir oluyor. Elikesik’te de sizlerindesteğiyle çok amaçlı bir salon inşa edebiliriz. Alanya Belediyesi olarak buprojeye gerekli tüm katkıyı sağlamaya hazırız” diye konuştu.

TÜM TALEPLER TİTİZLİKLE DEĞERLENDİRİLECEK

Elikesik Mahallesisakinleri, Başkan Özçelik’in mahallelerine gösterdiği ilgi ve samimiyaklaşımından büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Başkan Özçelik,“Mahallelerimizle kurduğumuz bu gönül bağı, Alanya’mızı daha güzel bir geleceğetaşımak için en büyük gücümüz. Elikesik’in taleplerini titizlikle değerlendireceğizve çözüm sürecini yakından takip edeceğiz” şeklinde konuştu.
